Energietransitie Drie Papagaaien

BuurKracht Backershagen 2001 PDF slides

ALs onderdeel van de ALV heeft Sander een introductie gegeven van het lokale BuurKracht Team. Slides zijn bijgevoegd. Wie/Wat is BuurKracht-team Backershagen? Waarom bestaan wij? Wat zijn onze plannen? Doel: de bewoners van de buurt (of Drie-Papagaaien wijk) helpen met de energie-transitie en de wijk vertegenwoordigen op het vlak ‘klimaat’ bij de gemeente. De klimaatcrisis is een zorgwekkende maar vooral complexe zaak en vraagt om veranderingen. Hulp bij het navigeren van alle informatie, opties, kennis, meningen & discussies is welkom. Om de klimaatdoelstellingen van Parijs te halen is het nodig de energietransitie te versnellen De uitdaging is om de CO₂-emissies te laten dalen door duurzame energie versneld in te faseren Tevens is energiebesparing een belangrijk middel Deze transitie vereist grote technische en maatschappelijke omwentelingen Huizen-bezitters en huurders hebben het recht om mee te denken in de transitie van hun energie-verbruik


KlimaatNeutraal Appartement WKO De Frederik

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *