Vereniging

EVEN VOORSTELLEN

Het bestuur van de buurtvereniging wordt gevormd door :

 

Erik Koopman

voorzitter

Erik woont sinds 2008 op de Schout bij Nacht Doormanlaan 8 op de plaats waar vroeger de Doormanschool stond. Hij is getrouwd met Liesbeth de Lange. Hun 2 zonen zijn nu 5VWO’er en 1e jaars student. In 2003 zijn beide jongens kort op de Doormanschool gehuisvest geweest als tijdelijk onderkomen voor hun basisschool die gerestaureerd werd. Als ouders konden ze dus dagelijks meemaken dat de Doormanlaan een prettige woonomgeving is.
Erik is van huis uit econoom/ bedrijfskundige en werkt al vele jaren als consultant op het snijvlak van strategie en supply chain. Vanuit een grote internationale adviesfirma is hij enige jaren terug zijn eigen adviesbureau gestart.
 

Floris Otten

secretaris

Floris Otten woont sinds 1992 op Admiraal Helfrichlaan 13. Hij is getrouwd en heeft 2 dochters. Sinds kort is hij als KNO-arts in het Alrijne Ziekenhuis te Leiden gepensioneerd. Hij heeft echter nog een partime aanstelling in het LUMC voor opleiding van jonge collegae. Daarnaast werkt hij ook voor een zorgverzekerings- maatschappij.
 
 

Ton Jonker

penningmeester

Ton woont met zijn vrouw Kyra en hun drie dochters sinds november 2008 op de Araweg 11.
Na een studie in Leiden en Rotterdam is hij 3 jaar werkzaam geweest voor het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU), en daarna 14 jaar bij PwC Advisory.
Vervolgens was hij vier jaar directeur van de Amsterdam Economic Board onder voorzitterschap van Eberhard van der Laan.
Sinds 2015 is met een vijftal oud kantoorgenoten een advies- en interim management kantoor gestart op het terrein van publiek-private samenwerking, financiering en innovatie van waaruit hij nu interim CIO is bij de Provincie Zuid-Holland.
Ton is daarnaast nog actief bij de Lions Wassenaar en hockeyafdeling van de Kieviten.

Sander ten Wolde 

Lid

 

Sander woont met zijn (engelse) vrouw Tina en dochter Emma op de Doormanlaan nummer 17. Hij is sinds 2020 lid. Na een opleiding to Ingenieur Bouwkunde aan de Hogeschool Utrecht heeft Sander zijn Drs gehaald voor Bestuurskune aan de Vrije Universiteit van Amsterdam (VU). Sander is de afgelopen 15 jaar in dienst bij Intel (Amerikaans computer chip fabrikant), momenteel in de rol van Logistiek Analyst. Sander is lid van de Kieviten waar hij hockey speelt (in een team van “mixed-trim” met 5 dames incl wedstrijden op maandag avond) en tennis speelt. 

Geef een reactie