Straatambassadeurs

De buurtvereniging Backershagen telt ongeveer honderd leden en is verdeeld over meerdere lanen en wegen. Iets meer dan de helft van de potentiele leden is lid. Dit komt ook deels omdat ex-pats, ondanks verzoeken onzerzijds, nog niet echt doortastend zijn om lid te worden. Desondanks zit er nog heel wat potentie. Om het “dagelijkse” contact te onderhouden met onze leden hebben wij ervoor gekozen enkele van hen te vragen straatambassadeur te worden Op dit moment zijn dat:

 

Naam Adres e-mail
Anne Kooijman Backershagenlaan annedkooijman@gmail.com

 

Roeland Berckelaer Papegaaienlaan hr@opduin.xyz
Henne Erbé Admiraal Helfrichlaan henne.erbe@planet.nl
Dirk Jan Pronk Rust en Vreugdlaan dirkjan.pronk@12move.nl
Ton Jonker Araweg jonker.ton@hotmail.com
Cees Clemens Schout bij Nacht Doormanlaan chmclemens@gmail.com

De straatambassadeurs weten bijvoorbeeld wanneer er nieuwe buurtbewoners zijn die mogelijk lid van de buurtvereniging willen worden; we hebben daar een nette informatiebrief voor gemaakt. Ook kan het zijn dat zij vinden dat we iets met het lief en leed potje kunnen doen. Deze activiteiten zijn natuurlijk niet alleen beperkt tot de straatambassadeurs. Alle leden van de buurtvereniging zijn van harte uitgenodigd omdat te laten weten.

Het bestuur overlegt met enige regelmaat met de straatambassadeurs over wat wat in de buurt leeft maar dat overleg leidt ook tot initiatieven zoals bijvoorbeeld de zeer geslaagde kerstborrel afgelopen december.